Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

(yläpalkin kuva pixabay)

Tervetuloa Virtuaalitalli Meridahtiin!

Meridaht on uusi 2017 valmistunut virtuaalitalli vuotten lomassa Islannin ja Iso-Britannian välisellä saarella, Foroyar  Faore Islands. Paikkaa ympäröi iso kukkamuuri, missä kasvaa erivärisiä ruusuja mm. sinisiä, keltaisia, pinkkejä ja punaisia. Portti on koristeltu harvinaisesta Seclaton Morfirus-nimisestä kukasta. Seclaton Morfirus on kukkalaji minkä lehdet sävyilevät eriväreissä eri vuodenaikoina, talvena sini-liilana, keväisin keltaisena, kesäisin vihreinä ja syksyisin ruskeina.

Talli on 20 hevosasukkaiden koti, joista 3 ovat yksityisiä, se on muodoltaan pitkulainen, minkä päässä se kääntyy loivasti oikealle yksityistallille. Tallin oven jälkeen alkaa tavallisten hevosasukkaiden karsinat minkä jälkeen löytyy pesukarsina ja vastakkaisella puolella satulahuone ja hoitajien kaapit. Satulahuone käy hyvin myös loikoiluhuoneesta tai rupatteluhuoneesta. 

Näiden jälkeen löytyy yksityisten hevosten karsinat. Lopusta löytyy ovi mistä pääsee ulos hevosten kanssa. Siitä alkaa iso vihreä nurmi hiekkatie keskellä, vasemmalla on hiekoitettu kenttä ja oikealla tarhoja kuusi kappaletta. Hiekkatien päässä alkaa maastopolku taikametsään, mikä on täynnä kauniita puita, siltoja yli purojen ja kukkaniittyjä. 

Meridaht on uusi talli jota pitää minä, Kristina. Tallialueetta suurennetaan ja tilalle tulee raviarata ja lisäksi uusi talli osa, missä paikkoja löytyy 10 hevoselle, jaetaan tallit yksityisiin ja tuntihevosiin.

Tutkaile rauhassa ympäristöä!

  TALLIA ON KUNNOSTETTU ELOKUUSSA 2017

 by, Kristina

©2019 Meridaht - suntuubi.com